Pilz is een familiebedrijf en zo voelt het ook!

Pilz is een internationale onderneming die al meer dan 60 jaar door de familie Pilz wordt geleid. Met de expertise van veiligheid zijn wij één van de meest toonaangevende bedrijven in de industriële automatisering ter wereld. Een team van gepassioneerde medewerkers zet zich in om onze industrie veiliger en nog efficiënter te maken. Met een innovatief assortiment op gebied van producten, diensten en trainingen biedt Pilz oplossingen voor alle automatiseringsvraagstukken. Samen met onze klanten zoeken wij naar oplossingen en passen we onze jarenlange ervaring en kennis toe.

Pilz is een écht familiebedrijf. De cultuur is informeel en open. Elk kwartaal staan er gezellige en/of educatieve activiteiten op het programma die wij collectief afsluiten met een hapje en een drankje. Daarnaast hebben wij diverse ontspanningsmogelijkheden in de pauze in de vorm van een dartbord of voetbaltafel. En je kan gebruik maken van de Pilz fietsen zodat je in de pauze de omgeving kan verkennen. Er staat gratis fruit, en frisdrank elke dag voor je klaar.

Wat kan Pilz jou bieden:

  • Promotie en doorgroeimogelijkheden
  • Mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen
  • Inspirerende werkomgeving
  • Bevlogen team
  • Onderdeel uitmaken van een grote, internationale speler op het gebied van Industriele Automatisering

Wat vinden we belangrijk bij Pilz

Bij het werven voor nieuwe vacatures is het talent en de motivatie van de kandidaat belangrijker dan een specifiek behaald diploma. In de praktijk betekent dit dat er met een breder profiel gewerkt wordt om te zoeken naar de juiste persoon. De persoonlijkheid en de mens zelf, die staan centraal bij Pilz.

Pilz Nederland